Image

Bízzon meg bennünk

Bízzon meg minket

A Green Thermal Épületgépészet az elmúlt években kiemelt figyelmet szentelt a fővállalkozó kivitelezői apparátus felépítésére, amelyet ma már számos létesítmény generálkivitelezése igazol. Célunk partnereink teljeskörű kiszolgálása a tervezéstől az építésen keresztül az engedélyek beszerzéséig.

A komplex épületenergetikai rendszerek kiépítésével épületeink fenntarthatósága jelentősen emelkedik, hozzájárulva környezetünk hosszú távú megőrzéséhez és védelméhez.

Vállaljuk

  • komplex épületenergetikai felújítások teljeskörű megvalósítását
  • komplex épületgépészeti rendszerek megvalósítását
  • lakóépületek, irodák, közintézmények teljes épületgépészeti munkáinak kivitelezését
  • ipari létesítmények épületgépészetének teljeskörű megvalósítását
  • teljes, illetve részleges épületgépészeti karbantartás
  • víz-, gáz- és fűtésrendszerek tervezését, kiépítését
  • légtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését
  • napkollektoros rendszerek telepítését
  • épületgépészeti tanácsadást, konzultációt
  • épületgépészeti rendszerek műszaki ellenőrzést
Referenciáink

Szolgáltatásaink

Tervezés

A Green Thermalnál modern szemlélettel, újító ötletekkel, a fejlődő technológia adta lehetőségeket kiaknázva biztosítjuk a leghatékonyabb épületgépészeti megoldásokat, legyen szó akár ipari létesítmények teljes körű épületgépészeti tervezéséről vagy egy családi ház fűtésrendszerének korszerűsítéséről.

Kivitelezés

Fő profilunk közé tartozik a komplett épületgépész szakági munkák kivitelezése. Víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, légtechnika-, kapcsolódó gépészeti automatika szerelés, illetve egyéb csőszerelés.

Felelős műszaki vezetés

A Green Thermal Épületgépészet műszaki ellenőrzéssel is foglalkozik ipari és magán kivitelezés esetén egyaránt. Amennyiben Ön szeretné lebonyolítani kivitelezését, de nincs meg a megfelelő műszaki háttere, állunk rendelkezésére, hogy biztosítsuk Önt a kivitelezés megfelelő, költséghatékony folyamatában.

Beszabályozás

Az épületgépészeti rendszerekkel szembeni legfőbb elvárás a komfort szint biztosítása a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás mellett, maximalizálva a hatékonyságot, és minimalizálva a költségeket.

Tanácsadás

A javasolt műszaki megoldás megválasztása számos körülménytől függ, amelyhez vezető úton közös együttműködésben, de a szakmai irányatást vállalva kell eljutni. A sikeres megoldás kulcsa a hosszútávon jólműködő rendszer meghatározása.

Környezetvédelem

Támogatjuk az új, környezettudatos, a rendkívül energiatakarékos hőszivattyú technológiák elterjedését. A Green Thermalnál rendelkezünk a hőszivattyúk telepítéséhez szükséges szakértelemmel.